OPEN ‣ 10 HITS

Dans mee op de hits van 2014 tot 2024 om de nostalgie terug te halen. Georganiseerd door studenten van MBO Utrecht

Deze donderdag hebben wij wederom een speciale OPEN editie op de planning staan. Wij hebben studenten van MBO Utrecht de sleutels van De Helling gegeven om een avond te organiseren die inspeelt op hun behoeftes. Daarom vanavond OPEN ‣ 10 HITS.

Stap jij met ons mee terug in de tijd?

Dans mee op de hits van 2014 tot 2024 om de nostalgie terug te halen. Haal oude herinneringen op en maak nieuwe met mede studenten op deze avond. Naast de muziek staan er ook leuke spellen voor jullie klaar om meer plezier te beleven en kom onder andere Beerpong spelen. Mis dit evenement niet en beleef de muziek die ons heeft gevormd en geïnspireerd.

Vergeet niet een gratis ticket te reserveren om je gegarandeerd toegang te geven tot deze avond.

Deze avond is het eindproduct van het traject wat studenten van MBO Utrecht bij De Helling hebben gevolgd.

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina