• Datum: di 03/05/2022
  • Open: 20:00 uur
  • Aanvang: 20:30 uur

Prijzen inclusief servicekosten.

dinsdag 03/05

Open ‣ Bevrijdingsfestival Utrecht

In het teken van Vrijheid - Uitverkocht

Elke dinsdag OPEN in het café van De Helling. Tijdens OPEN programmeren we breed, altijd iets anders! Kom binnen wandelen voor een show, kunst, of gewoon een lekker speciaalbiertje. Elke dinsdag, altijd gratis: OPEN!

Bevrijdingsfestival Utrecht programmeert op 3 mei een avondvullend programma dat in het teken staat van hun jaarthema Vrijheid in Verbondenheid. Met dit thema wordt onderzocht hoe we in verbinding kunnen blijven met elkaar. Door naar muziek te luisteren, gesprekken te voeren over vrijheid en samen te komen. Met vrijheidsambassadeurs Man, man, man de Podcast. Het Bevrijdingsfestival vindt op 5 mei plaats in heel Nederland, maar vanavond krijgen we alvast een exclusief voorproefje op deze dag!

Bas, Chris en Domien (Man, man, man de podcast)
''Een podcast blijkt een prachtig instrument te zijn om verbondenheid te ervaren en te creëren met elkaar want als wij iets vertellen wil een luisteraar daarop reageren en op die manier raak je dus heel erg verbonden met elkaar'. Op 3 mei nemen ze live een speciale podcast op over het thema Vrijheid.''

De entree is gratis, maar het is wel noodzakelijk om een entreeticket te reserveren. Deze tickets zijn momenteel vergeven. Het heeft geen zin om zonder reserveringsticket naar deze editie van Open te komen.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda