• Datum: za 11/04/2020
  • Open: 23:00 uur
  • Aanvang: 23:00 uur
  • VVK: € 12,-
  • DVK: € 13,-

Prijzen inclusief servicekosten.

zaterdag 11/04

King Shiloh Sound System feat. Rapha Pico

the healing of the nations

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is dit evenement verplaatst naar 30 oktober 2020. Reeds gekochte tickets blijven geldig.

Je ontvangt van ons binnenkort meer informatie over wat je kunt doen als je onverhoopt niet kunt op deze nieuwe datum. Gezien de uitzonderlijke situatie zijn we helaas niet in de gelegenheid om hier direct meer duidelijkheid over te verschaffen.

We vragen om je begrip en geduld gezien de impact die dit heeft op ons als organisatie. Neem alsjeblieft geen contact met ons op, maar wacht op bericht vanuit ons.

- Team De Helling

JAH BLESS!

King Shiloh Sound System is terug van nooit weggeweest en neemt een karrenvracht aan dubs en subs mee. King Shiloh verspreidt de blijde boodschap van Jah Rastafari op allerlei plaatsen en manieren, maar toch het liefst op de dansvloer met vette dub. Verwacht wapperende broekspijpen, dj's, mc's, singers/chanters en heel veel speakers om die diepe bassen lekker te laten zoemen! Dit keer met MC Lyrical Benji op de mic.

King Shiloh Sound System is een internationaal opererend Sound System uit Amsterdam, opgebouwd rondom de uit Londen overgewaaide Bredda Neil. Afgelopen jaar deden ze onder andere Dekmantel Festival, Reggae Geel, Dub Camp en Reggae Lake aan, tourden ze door Ethiopiƫ, Mexico, Colombia en Canada en organiseerde ze hun eigen AmsterDub weekender. Hoog tijd om ze weer naar De Helling te halen dus.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda