• Datum: vr 19/10/2018
  • Open: 23:00 uur
  • Aanvang: 23:00 uur
  • VVK: € 14,-

Prijzen inclusief servicekosten.

vrijdag 19/10

Aphrodite | met Pythius, Sage & Westrum

15 jaar De Helling

Sinds De Helling in 2003 haar deuren opende heeft menig act memorabele optredens gegeven in het poppodium. Geheel in die traditie viert De Helling haar 15-jarig jubileum met een divers programma.

Op de vrijdag van het 15-jarige jubileum van De Helling is niemand minder dan jungle en drum & bass-legende Aphrodite te gast! Aphrodite staat bekend als een van de pioniers van het genre en heeft legendarische hits op zijn naam staan als ‘King of the Beats’, ’Stalker’, ‘Styles From The Darkside’ en natuurlijk zijn remix van ‘Ready Or Not’ van The Fugees. Aphrodite is een eersteklas DJ die met zijn 4-deck mixes zalen van 30.000 tot 300 man in vuur en vlam zet. Op 19 oktober komt hij De Helling op haar grondvesten doen trillen.

Support komt van lokale held Hylke Klazema a.k.a. Pythius. Hylke drumde in verschillende metalbands voordat hij ontdekte dat het de computer is die hem wereldfaam zou opleveren als producer Pythius. Met een inmiddels flinke lijst aan Europese (festival)shows (waaronder dit jaar Lowlands) en een dikke stapel releases bij labels als Cause 4 Concern, Rottun, Mindtrick en uiteraard Blackout op zak, bracht Pythius eind maart 2018 zijn imposante debuutalbum ‘Descent’ uit. Zijn kenmerkende mix van duistere trancerollers en snoeiharde neuro/techstep bereikt daarop Champions League niveau!

Naast Aphrodite en Pythius zijn ook oude rotten Sage & Westrum van de partij. Deze heren waren bijna een decennium lang verantwoordelijk voor onder andere de Structure-, Shift-, Rebeltronics- en Utreg Massive-avonden bij ons op De Helling, en stoffen voor één keer hun klassiekers af om 15 jaar De Helling te vieren. Op naar de volgende 15!

Naar de volledige agenda